14 Eylül 2009 Pazartesi

Koyunlara Gecelik Giydirip Tecavüz Eden İnsan

ABD’nin Iowa Eyaleti’nde bir sapık, mavi gecelik giydirdiği bir koyunla cinsel ilişkide bulundu.Robert Brodesson adındaki sapık, Waterloo’da bir yüksekokula ait çiftlikte yakalandı. Koyun iplerle bağlanmış bir durumda bulunurken, yanında da bir de mavi bayan geceliği ele geçirildi. Polis tarafından yapılan testler sonucu, koyunun tecavüze uğradığını ortaya çıktı. Broderson, öğrenciler tarafından yakalandı ve güvenlik güçlerine teslim edildi. Bir emniyet görevlisi, ‘‘23 yıldır polisim, böyle bir şeye hayatımda ilk kez tanık oluyorum. Köpekleri duymuştum, ama mavi gecelikli koyunu asla’’ diye konuştu. Robert Broderson, 75 bin dolar kefalet ödedikten sonra serbest bırakıldı.

Evet. Ülkemizde daha çok Eşek’ler abaza şahısların hedefi oluyor. Fakat görüldüğü üzere ecnebi memleketlerde her şey bizim adetlerin dışında ya da tersinde geliştiği için, orada tercih koyundan yana.

Bir diğer acayip ve bizim için alışılagelmiş olan durumun dışında olan durum ise tecavüz esnasında kullanılan yan araç gereçlerin farklılığı. Bu ince detayı biliyorum ki hepiniz atladınız… Ülkemizde genellikle hayvan tecavüzcülerinin kullandıları yan araç-gereç, vazelin oluyor. Neden? Nedenini tahmin edebildiğinizi varsayarak o konu hakkında derin bir açıklama yapmak istemiyorum. Evet, bizde yan araç-gereç olarak vazelin tercih ediliyor. Amerika’lı vatandaş ise çok farklı bir yan araç-gereç kullanmış, kendisini psikolojik olarak o ana hazırlamak amacıyla bir adet gecelik yardımı ile hayvanı biraz daha çekici kılmaya gayret göstermiş.

Buradan çıkaracağımız iki farklı sonuç var. Birincisi, Amerika’lı erkeklerin penisleri kaygan olur ve o yüzden bir hayvana tecavüz edecekleri zaman vazelin kullanmak durumda kalmazlar. Türk erkeğinde ise bu durum tamamen zıttır, Türk erkeği olabildiğince kaymak ister ve o yüzden vazelin kullanır. Bunun yanında, Türk erkeği, delik deliktir mantığı ile hareket ettiği için, tecavüz edeceği hayvana herhangi bir kamuflaj veya kılıf uydurmak gibi bir ihtiyaç hissetmez, direkt işini görür geçer. Amerika’lı vatandaş ise hayvanın, hayvan olduğundan haberdardır, delik deliktir mantığı ile hareket etmezler, o yüzden soktukları deliği olabildiğince olması gerekene benzetmeye gayret gösterirler.

Çok derin bir analiz yaptım farkına varabileceğiniz gibi. Bu tarz olağanüstü derin anlamlı ve gerekliliği kesinlikle üst seviyede olan analizlerimle sıklıkla karşınızda olacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder