20 Eylül 2011 Salı

How I Met Your Mother - 7. Sezon

Diziler bir bir geri dönmeye başlıyor artık. How I Met Your Mother geri döndü. Şu an Supernatural ve Dexter'ın dönmesini dört gözle bekliyorum -özellikle Supernatural-.

Lily... Benim Annem Bir Melektir dizisindeki Hasıla gibi vücut yapmış. Berbat ötesi.

Artık bu sezon bir şeyler olur beklentisi içerisindeyim ama görüldüğü kadarıyla bu sezonda da "anne" yi göremeyeceğiz. Ted çocuklarına hikayenin daha çok uzun olduğundan falan bahsetti. İlk bölüm Barney'ni düğününden başladı. Fakat o noktada bir flashback ile olayı çok farklı bir yere çektiler ve dizi de o flashback noktasından itibaren başlamış oldu. Hatta ikinci bölümde de o başlangıç noktasından anlatılan hikayenin sonrasında olanlar niteliğinde bir devam bölümü oldu.

Barney ve Robin'in dansı hoştu.
Robin'in Barney'e karşı hala bir şeyler hissediyor olması çok güzel. Gayet yakışıyorlardı ve Barney'ni düğünü de Robin ile bence. Nora'ya tekrar döndü Barney; bu sağ gösterip sol vurma taktiği olacaktır. Nora'ya çekiyorlar ilgiyi ama muhtemelen bir şekilde Barney ve Robin birleşecek. Bundan eminim. Zaten dikkatli düşünürseniz Barney ve Ted'in düğün öncesi konuşmalarının hemen ardından Lily geliyor ve "Ted, gelin seninle konuşmak istiyor" diyor. Bu da demek oluyor ki gelin Robin. Çünkü Nora olsa Ted ile ne konuşabilirler ki?

Bunun yanı sıra bir diğer çarpıcı nokta ise tabii ki Victoria'nın geri dönmüş olması. Ted, hayatının kadını olarak lanse ettiği hatunlar arasında belki de en çok ona değer vermişti ve onun zamansız çekip gitmesi her şeyi alt üst etmişti. Şimdi ise tesadüfen karşılaşıyorlar ve ilk bakışma sonrasında anlıyoruz ki aşkları tekrardan alevlenecek. Victoria önceden daha hoş bir hatundu, şimdi şişmiş öküz gibi olmuş. Herhalde gittiği yerde bakımı gayet iyiydi =D.

Her neyse... Güzel bir başlangıç oldu bence. Victoria'nın dönüşü güzel oldu. Yine de Victoria'nın anne olacağını pek sanmıyorum. Hikaye daha çok uzun dedi Ted. Ve bu bağlamda bu dizi en az 2 sezon daha gider. Victoria muhtemelen bu sezonu atlatmak için ortaya atılmış çerezlik bir hatundan öteye gidemeyecektir. Olsun, Victoria ile nasıl ayrılacaklarını görmek için bile izlenebilir yani bu ilişki etrafında dönecek olan olaylar. Onun haricinde Ted hiç kimsenin peşinden koşmasa bile izlenir. How I Met Your Mother, her şartta izlenir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder