19 Şubat 2012 Pazar

Manuel Fernandes: Söylenecek Söz Yok

Yine bir derbi öncesi cezalı duruma düşürüldü. Adamın maç içinde tahrik edilmesine ve hakemlerin ibneliğine zaten yorum yapmayacağım ama çok değil dün geceki maçta Emre Belözoğlu'na bakıyoruz, geliyoruz bu gece Manuel Fernandes'e bakıyoruz, çıkan ve çıkmayan kartları bir tarafa yazıyoruz.

Daha sonra Elmander'lerin Engin'lerin direkt kırmızıdan 1 maç ceza alıp da 2 sarıdan Fernandes'in 2 maç ceza almasına bakıyoruz. İşte size harika süper lig. Koyayım alayına.

- Alle @Ekşi Sözlük


19 Şubat 2012 Beşiktaş Gençlerbirliği maçında cezali duruma dusmemis, aksine dusurulmus futbolcu.

Adama Genclerbirligi maçında 10 saniye icinde iki tane cok net, ikincisi kart gerektirebilecek derecede bariz faul yapildi. İlkinde topu alip oyunu baslatti. 10 saniye sonra bir daha arkadan cekilerek yaka paca bir faul daha yapildi. Adam sinirlendi, rakibinin ustune yurudu. Ustune yurume esnasinda rakibe temasi yok. Hatta rakibin de bu esnada Fernandes'e temasi yok. Hakem ne yapti? Cart, ikisine birden sari kart cikardi. Standart buysa ligde her hafta en azindan 10-12 tane sari kart cikmasi lazim boyle.

Birakin abi; adam icin "Galatasaray macinda oynatilmasin" denmis. Oynatilmayacak. Bu kadar net artik. Kendisi icin "sahsi, bilmemne rerero" diyenlere de tez zamanda kendisine atilan tekmeler atilsin. Tekmeyi atana, arkadan cekene kart cikmasin. Bakalim sinirden ne yapiyorlar.

- marlboro insanı @Ekşi Sözlük

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder